Telefon: 08 - 511 742 80 | E-post: info@vallentunahudvardssalong.se

NBE står för Nannic Beautyfying Energy och är ett professionellt koncept för hudföryngring. Konceptet består av högteknologiska apparaturer, specialanpassade behandlingsserum med cellidentisk bas för hudföryngring som gör stor succé världen över.

Behandlingarna bygger på en vetenskapligt utvecklad behandlingsmetod som är säker och väl beprövad, dermatologiskt testad och med effekter som är medicinskt bevisade. NBE är ett säkert och väl beprövat koncept helt utan nålar, laser eller andra aggressiva metoder. Varje behandling anpassas individuellt efter önskat resultat.

NBE 1000

Behandlingen är ljuvlig och resultat syns direkt. Med hjälp av radiofrekventa vågor stimuleras och öppnar hudens kanaler vilket gör det möjligt för de aktiva ingredienserna i behandlinsserumet att tränga in och arbeta på djupet. Det ökar näringsupptaget och syretillförseln i hudens celler. Avslutas med en algmask.

NBE Deep Skin

NBE Deep skin är den nya generationens microdermabrasion och microneedling. Apparaturen består av patenterade verktyg för en djuprengörande mekanisk peeling kombinerat med en unik mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna kan genom de små mikrokanalerna effektivt slussas ner på djupet mellan cellerna.

NBE Duo Deluxe (Deep Skin+NBE 1000-behandling)

Behandlingen inleds med en lätt micropeeling och sedan en punktbehandling som skapar små microkanaler ihop med anpassat serum ger djupgående effekt på huden.
Efterföljs av NBE original-behandling som med hjälp av radiofrekventa vågor slussar ner anpassade serum.
Avslutas med en Algmask.

NBE Massage

En banbrytande metod med djupgående effekter mot stela och spända muskler. Behandling genomförs med elektromagnetisk energi kombinerat med värme och en specialutvecklad massagekräm.