Telefon: 08 - 511 742 80 | E-post: info@vallentunahudvardssalong.se

Ansiktsbehandling Nannic NBE

För synliga resultat omgående med hjälp av radiofrekventa vågor. Kom in till oss på Vallentuna Hudvårdssalong för en konsultation. Du kan välja mellan NBE 1000 eller för ett mer djupgående resultat den nya generationens microneedling NBE Deep Skin. För att nå ett "top notch" resultat så kombineras med fördel NBE 1000 med NBE Deep Skin i en såkallad DUO Deluxe behandling.

NBE 1000-behandling - 1 595 kr

Behandlingen är ljuvlig och resultat syns direkt. Med hjälp av radiofrekventa vågor stimuleras och öppnas hudens kanaler vilket gör det möjligt för de aktiva ingredienserna i behandlinsserumet att tränga in och arbeta på djupet. Det ökar näringsupptaget och syretillförseln i hudens celler. Avslutas med en Algmask.

NBE Deep Skin - 1 795 kr

NBE DEEP SKIN är en djupgående behandling som ger fina resultat. Bygger upp collagen och elastin, reducerar rynkor och linjer, drar samman stora porer och reducerar acneärr. I behandlingen används två specialdesignade verktyg, en för lätt micropeeling för att ta bort döda hudceller och en för punktbehandling som skapar små microkanaler som i kombination med anpassat serum ger djupgående effekter på huden.
Avslutas med en peel-off Algmask

Duo Deluxe NBE Deep Skin+NBE 1000 behandling - 2 895 kr

Behandlingen inleds med en lätt micropeeling och sedan en punktbehandling som skapar små microkanaler ihop med anpassat serum ger djupgående effekt på huden. Efterföljs av NBE 1000 som med hjälp av radiofrekventa vågor slussar ner anpassade serum.
Avslutas med en Algmask.