Telefon: 08 - 511 742 80 | E-post: info@vallentunahudvardssalong.se

Ansiktsbehandling Nannic NBE

För synliga resultat omgående med hjälp av radiofrekventa vågor. Kom in till oss på Vallentuna Hudvårdssalong för en konsultation.

Boka tid »

Nannic NBE 1000-behandling 1.450 kr

Behandlingen är ljuvlig och resultat syns direkt. Med hjälp av radiofrekventa vågor stimuleras och öppnas hudens kanaler vilket gör det möjligt för de aktiva ingredienserna i behandlinsserumet att tränga in och arbeta på djupet. Det ökar näringsupptaget och syretillförseln i hudens celler. Avslutas med en Algmask.

Kurbehandling 5 gånger, så får du 25% rabatt på 5:e behandlingen.

Nannic NBE 1000-behandling 1050 kr

Med hjälp av radiofrekventa vågor stimuleras och öppnas hudens kanaler vilket gör det möjligt för de aktiva ingredienserna i behandlingsserumet att tränga in och arbeta på djupet. Bra för alla hudtyper. Sätter igång syretillförseln och ökar näringsupptaget.

Kurbehandling 5 gånger 950:- per gång, 5:e gången 25% rabatt.

NBE Deep Skin 1.450 kr

NBE DEEP SKIN är en djupgående behandling som ger fina resultat. Bygger upp collagen och elastin, reducerar rynkor och linjer, drar samman stora porer och reducerar acneärr. I behandlingen används två specialdesignade verktyg, en för lätt micropeeling för att ta bort döda hudceller och en för punktbehandling som skapar små microkanaler som i kombination med anpassat serum ger djupgående effekter på huden.
Avslutas med en peel-off Algmask

NBE Deep Skin+NBE 1000 behandling 1.990 kr

Behandlingen inleds med en lätt micropeeling och sedan en punktbehandling som skapar små microkanaler ihop med anpassat serum ger djupgående effekt på huden. Efterföljs av NBE 1000 som med hjälp av radiofrekventa vågor slussar ner anpassade serum.
Avslutas med en Algmask.