Telefon: 08 - 511 742 80 | E-post: info@vallentunahudvardssalong.se

Kemisk Peeling

Vi på Vallentuna Hudvårdssalong gillar resultat vilket du får med vår avancerade kemiska peeling från Medik8. Denna behandling ger ordet resultat en helt ny innebörd. Dessa peelingar kan med fördel användas på acnehud, som anti age, solskador och hyperpigmentering.
Kom in till oss för en konsultation.

Boka tid »

Medik8 Konsultation - 15 min 150 kr

Kemisk peeling är för dig som vill se resultat och inte är rädd för lite obehag för att uppnå det du vill. Medik8 är en serie effektiva peeler med syror som ger resultat utöver det vanliga. Innan din kemiska peeling rekommenderar vi att du kommer på en konsultation så att vi kan gå igenom behandlingen och förklara vad du kan förvänta dig.
Du får även fylla i ett medgivandeformulär. Du blir även erbjuden att köpa ett förbehandlings-kit till förmånligt pris. Att förbehandla huden är något vi rekommenderar för bästa möjliga resultat. De 150:- du betalar för konsultationen, dras av vid första behandlingstillfället med Medik8 Kemiska peels.

Medik8 AgePeel - 30 min 1075 kr

En antiage-peeling bestående av en effektiv kombination av syror som reducerar fina linjer och rynkor, suddar ut ålderstecken och gör huden slät och förnyad. När hudcellerna aktiveras kan de producera mer kollagen och elastin. 4-6 behandlingar rekommenderas.

Medik8 BetaPeel - 30 min 1075 kr

BetaPeel får snabbt kontroll över acnehud och minskar risken för framtida utbrott. Den motverkar akne på alla tre fronter genom att angripa varje problem individuellt; igensatta porer, pormaskar och inflammation. 4-6 behandlingar rekommenderas.

Medik8 WhitePeel - 30 min 1075 kr

WhitePeel är särskilt framtagen för att behandla solskador och hyperpigmentering. Den tränger in i hudens pigmentceller (melanocyter) och avlägsnar oönskad pigmentering och ger jämnare hudton. 4-6 behandlingar rekommenderas.

Medik8 LightPeel- 30min 1075kr

Light peel rekommenderas till dig med känsligare hud och är en bra start på en kur.
4-6 behandlingar rekommenderas.
Innan din kemiska peeling rekommenderar vi att du kommer på en konsultation.