Telefon: 08 - 511 742 80 | E-post: info@vallentunahudvardssalong.se

Massage Vallentuna

Massage

Vill du ha en professionell massage i Vallentuna är du välkommen till oss! Våra massageterapeuter är specialutbildade för att kunna ta hand om dig på bästa sätt.

Massagestunden blir en skön avkoppling för dig och det ger också många positiva effekter i kroppen. Massage ökar blodcirkulationen, vilket motverkar smärta och trötthet. Musklerna blir smidigare, näringsupptagningen ökar och skador kan förebyggas. Genom att det smärtstillande hormonet endorfin utsöndras kan också värk bli bättre.

Andra effekter är att massage kan hjälpa till att få igång en trög mage. Det kan också förebygga och lindra spänningshuvudvärk. Beröringsmassage kan också minska stress och ångest. Massagen frigör slaggprodukter från kroppen och det är därför bra att dricka vatten, både före och efter massagen.

Hos oss på Vallentuna Hudvårdssalong kan du välja mellan många olika massagebehandlingar, så som klassisk massage, aromamassage, hot stone-massage.

Välkommen att boka en massage idag!

Boka tid »

Klassisk massage

En massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.

25 minuter 495 kr
50 minuter 795 kr

Aromamassage

Aromamassage är en avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi, där fokus ligger på beröring. Under massagen används eteriska oljor både till huden men även för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper.

Är perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. 

25 min 495 kr
50 min 795 kr
70 min 1095 kr

Hot Stone-massage

Hot Stone-massage är en djupt avslappnande behandlingsform där du blir masserad med varma, lena lavastenar. För att förhöja effekten använder vi oss av aromaoljor. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk.

25 minuter 595 kr
50 minuter 895 kr
70 minuter 1 195 kr

Gravidmassage

Gravidmassage är en skön och avkopplande behandling där vi varsamt masserar hela kroppen med välgörande olja. Tack vare vår speciella gravidkudde ligger du bekvämt med din gravidmage. Massagen utförs från vecka 13.

25 min 595kr
50 min 895kr

Djupgående massage

Den här massagen är ett bra val för dig som har spända och stela muskler och önskar en mer intensiv massage än den klassiska massagen.


25 min 595kr
40 min 895kr
55 min 1095kr