Telefon: 08 - 511 742 80 | E-post: info@vallentunahudvardssalong.se

Ansiktsbehandling

Hos oss på Vallentuna Hudvårdssalong kan du unna dig en skön ansiktsbehandling. Vi kan erbjuda dig en resultat inriktad avancerad hudvård eller en avkopplande stund med en klassisk ansiktsbehandling.

Du kan till rabatterat pris göra tillägg i din ansiktsbehandling:
Frans- och brynfärg 285kr, fransfärg 225kr, brynfärg ink plock/vax 225, endast plock 120kr

Boka tid

Ansiktsbehandling Deluxe - 2995kr

Detta är behandlingen för dig som inte nöjer dig med något annat än det absolut bästa. En askungebehandling där du blir omhändertagen från topp till tå samtidigt som du avnjuter något gott att dricka och tilltugg.

Behandlingen inleds med en skön fotbehandling där peeling, massage och inpackning ingår.
Därefter fortsätter vi att skämma bort dig med en lyxig ansiktsbehandling som anpassas just efter dig och dina önskemål.
Under behandlingen kommer du även få en mjukgörande handinpackning, en avslappnande skalpmassage och så färgar vi dina fransar och bryn.
Välkommen!

Klassisk ansiktsbehandling - 1.195 kr

Vill du slappna av och unna dig något extra så är detta behandlingen för dig. Vi inleder mer rengöring, peeling och portömning. Vi färgar dina fransar och bryn inklusive plockning. Därefter en avslappnande dekolletage- och ansiktsmassage följt av ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande produkter.
Går att kombinera med AHA/PHA-peeling 225 kr. Ökar cellförnyelsen, ger extra lyster.

Ansiktsbehandling - 890 kr

En avslappnande behandling anpassad efter just din hudtyp. Vi inleder med rengöring, peeling och portömmning vid behov. Därefter en härlig massage följt av en ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande produkter.
Går att kombinera med AHA/PHA-peeling 225 kr. Ökar cellförnyelsen, ger extra lyster.

Ansiktsbehandling Man - 890kr

En rengörande och reparerande ansiktsbehandling speciellt anpassad för den manliga hyn.
I behandlingen ingår rengöring, peeling och portömning vid behov, Därefter ansiktsmassage följt av ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande produkter.

iS Clinical Superfacial 50min 1495kr

En kraftfull djuprengöring av huden med iS CLINICALs exklusiva produkter. Behandlingen anpassas efter just din hudtyp och inleds med rengöring följt av peeling. Vid behov ingår portömmning. Behandlingen avslutas med en lugnande ansiktsmask och vårdande produkter.

iS Clinical Fire & Ice 30min 1295kr

Denna kraftfulla, lyxiga och kliniska behandling ger ett snabbt och säkert resultat redan efter en behandling. Den är även känd som "rödamattan-behandling".
En behandling som rengör på djupet och reducerar fina linjer och rynkor, jämnar ut, återfuktar och mjukgör huden. Passar även för dig med acne och hyperpigmentering.

Medik8 Superfacial-behandling 1295kr

En avancerad ansiktsbehandling där vi använder oss av Medik8s kraftfulla superfacial enzympeeling. Tack vare dess skonsamma men djuprengörande egenskaper så kan vi anpassa varje behandling oavsett hudtyp.
Vi använder oss av Medik8s högkoncentrerade och effektiva produkter, vilket ger ett maximalt resultat.

Skriv in i noteringar om du vill lägga till:
Ultimate recovery mask, 200kr. Masken som toppar resultatet på din behandling

Medik8 Facial - 895kr

Ansiktsbehandling anpassad efter just din hudtyp. Vi använder oss av Medik8s högkoncentrerade och effektiva produkter, vilket ger ett maximalt resultat.
Vi inleder med rengöring, peeling och portömmning vid behov. Därefter en härlig massage följt av en ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande produkter.

Skriv in i noteringar om du vill lägga till:
Ultimate recovery mask, 200kr. Masken som toppar resultatet på din behandling.

Por-rengöring - 790 kr

För dig som har problem med finnar och pormaskar. Behandlingen anpassas efter din hud. Rengöring, peeling, por- tömning och avslutande mask ingår.
Går att kombincera med Frans- och brynfärg 285kr, fransfärg 225kr, brynfärg 225kr, endast plock 120kr och/eller med AHA/PHA-peeling 225 kr. Ökar cellförnyelsen, ger extra lyster.

AHA/PHA 475 kr

Ökar cellförnyelsen och ger extra lyster.
Bra för dig medgrov och livlös hud eller pormaskar och
acne.

Behandlingen börjar med rengöring, därefter penslar vi på AHA-peelingen och avslutas med mask.

AHA/PHA-kur, 5 gånger- 1.900 kr

Ökar cellförnyelsen och ger extra lyster. Speciellt bra för dig med pormaskar och acne eller grov och livlös hud. Behandlingen börjar med rengöring, därefter penslar vi på AHA-peelingen och avslutas med mask.

Kur med 5 behandlingar 1 ggr/vecka. Kurpris: 1900:-

Ansiktsbehandling Ungdom 575,00 kr

En djuprengörande behandling för ungdomar under 18 år som har problem med finnar och/eller porer.
I behandlingen ingår det rengöring, hudanalys, peeling, ånga, fokus på porrengöring, ansiktsmask och avslutande produkter.

Ansiktsbehandling C-vitamin - 990 kr

En helt unik antioxidant behandling som skyddar din hud mot fria radikaler som är orsaken till hudens åldrande. Innehåller fem effektiva antioxidanter och aktivt serum med C-vitamin. En energigivande algmask och effektiva age repair pärlor ingår.

Ansiktsbehandling Känslig - 990 kr

Biolines fantastiska behandling för röd och känslig hud. Stärker huden, reducerar känslighet, läker, lugnar och ger lyster.

Ansiktsbehandling Lifting - 990 kr

En skön antiage-behandling som gör huden fastare och återfuktar huden maximalt. Genom att massera in aktiva ingredienser stimuleras hudens egen produktion av collagen och hyaluronsyra.
Görs som en uppfräschande askungebehandling eller för bästa resultat som en kur.

Ansiktsbehandling LYX - 1.650 kr

Behandlingen inleds med en avslappnande ryggmassage. Sedan en ansiktsbehandling anpassad efter hudtyp. Innehåller rengöring, peeling, ånga, portömning och brynplock. Därefter en härlig dekolletage- och ansiktsmassage följt av ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande produkter. I behandlingen ingår en närande handinpackning.